Skip to content

Kontakt informacije

Adresa

Imotska 1, Voždovac, 11000 Beograd, Srbija

Viber/Whatsapp

+381 (0) 67 717 0268

E-mail

office@foxrentacar.info

Pošaljite poruku

Česta pitanja i odgovori

1.Morate imati 21 ili vise godina i biti više od 1 godine u posjedu vozačke dozvole
1.Važeća kreditna kartica ili debitna.
2.vozačku dozvolu.
3.lična karta ili pasoš.
Svi dokumenti moraju biti važeći do isteka najma.

U slučaju udesa, važno je da odmah pozovete policiju, i našu kancelariju. U slučaju da Vi niste krivi za udes, obezbedićemo Vam drugo vozilo ( bilo koje kategorije) u roku od 24h. Potrebno je popuniti i potpisati evropski izveštaj koji se nalazi u dokumentima i / ili dokumenat koje dobijete od policije. Detalji o trećim licima koja su učestvovala u udesu takođe moraju biti dostavljeni, a poželjno je i da se fotografiše udes, sva vozila iz oba pravca, pre nego što se pomere sa lica mesta.

 

Za sve nastale saobraćajne kazne, kao i parking kazne, tereti se klijent koji je iznajmio vozilo. Fox rent a car ima pravo da naplati od klijenta zaostale kazne ( kazne koje stignu na adresu Fox rent a car-a do 24 meseca unazad).Sve parking kazne saobraćajne i komunalne policije su deset puta skuplje za službena vozila, gde spada i rent a car ( kazna za parkiranje na zelenoj površini iznosi 55.000 rsd, a za nepropisno parkiranje na mestu za invalida 110.000 rsd)

Da, sa rentiranim automobilom možete prelaziti državnu granicu, ali uz saglasnost Fox rent a car-a, dužni ste to da naglasite!

Neophodno je da nas dan ranije pre isteka ugovorenog roka za vraćanje vozila kontaktirate kako bi Vam produžili broj dana rentiranja i dali novi ugovor.
Ukoliko je kašnjenje duže od jednog sata, naplaćuje Vam se novi dan.

Prilikom preuzimanja vozila i potpisivanja Ugovora o najmu.