Fox

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati na stranici USLOVI NAJMA

O Fox Rent-a-Caru

Cene rentiranja vozila

FOX rent a car cena vozila je iskazana sa Pdv-om. Sve cene su dnevne, sa neograničenom kilometražom, za četiri dana i više. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo Vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 19 €/dan, za mesečne najmove.

Plaćanje
 
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).
Background Image
Dodatne usluge

Rentiranje kombija

FOX Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.
 

Rentiranje auta

Iznajmljivanje automobila možete obaviti na sledeće načine: on-line, putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 64/886-1022 ili nas možete kontaktirati putem kontakt forme sa sajta!
 

FOX Rent-a-car

Izaberite automobil iz naše ponude i rezervišite već danas!

Scroll to Top