Fox

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati na stranici USLOVI NAJMA

O Fox Rent-a-Caru

Cene rentiranja vozila

FOX rent a car cenovnik vozila je iskazan bez skrivenih i dodatnih troškova. Sve cene su dnevne. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Voždovcu ili po dogovoru na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Molimo Vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 20 €/dan. 

Plaćanje
 
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred ili prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).
Background Image
Dodatne usluge

Ostalo rentiranje

FOX Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i sportske motore i skutere, te električne bicikle i trotinete. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom i bez depozita, te bez avansne uplate rezervacije, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila.
 

Rentiranje auta

Iznajmljivanje automobila možete obaviti na sledeće načine: on-line, putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65/291-3419 ili nas možete kontaktirati putem e-maila na: office@foxrentacar.info!
 

FOX Rent-a-car

Izaberite automobil iz naše ponude i rezervišite već danas!

Scroll to Top